Boost dine medarbejdere

Giv dine ansatte et løft i hverdagen, som øger deres præstationsevne og trivsel på jobbet.

Få hjælp til at forny energien hos dine medarbejdere med:

  • Skræddersyede sundhedsløsninger til dine ansatte
  • Genoptræningsforløb
  • Foredrag om motivation, træningsprincipper, skadeforebyggelse, kost og livsstil

En proaktiv tilgang til medarbejdertrivsel og øget præstationsevne på jobbet, er et af omdrejningspunkterne hos Raundahl Performance. Jeg skaber løsninger, der er tilpasset din virksomhed, men også på individ og gruppe niveau i virksomheden. 

Derfor skal du styrke den generelle eller specifikke sundhed i din virksomhed

Medarbejdertrivsel og sundhed

Dine medarbejders uhensigtsmæssige livsstil er ikke kun et personligt anliggende. Et lavt styrke- og konditionsniveau, ofte kombineret med en uhensigtsmæssig livsstil (kostvaner, søvnmangel, mv.), er tæt forbundet med den enkelte medarbejders præstationsevne, samt antallet af medarbejdersygedage. Dette har negativ indvirkning på din virksomheds profil og evne til at konkurrere. F.eks. er det estimeret, at søvnmangel og dårlig søvnkvalitet, koster hver eneste arbejdende dansker 7,8 sygedage pr år (Jenum P. Søvn. Munksgaard, 2013).

Foruden trivsel blandt medarbejdere og større arbejdsglæde, er der således stor økonomi forbundet med rettidig omsorg for medarbejdernes livsstil og træningsniveau. Nogle tiltag har vist, at 1 krone investeret i medarbejdernes sundhed, giver en besparelse på op til 12 kroner på bundlinjen. Læs mere her

Få dine medarbejdere hurtigere tilbage på jobbet efter sygefravær

En skade eller operation i bevægeapparatet hos en af dine nøglemedarbejdere kan være en dyr affære. Kan denne sygefraværsperiode reduceres i tid, vil det være gunstigt for både din medarbejder og dig. Jeg er specialist i strukturerede og effektive genoptræningsforløb efter skade eller operation i bevægeapparatet. I genoptræningsforløbet arbejder jeg målrettet og systematisk for at din medarbejder hurtig kan vende tilbage til arbejdet.

Se hvem jeg har hjulpet med at komme tilbage efter en skade.

Skal din virksomhed være med?

Kontakt mig, og hør hvordan min oparbejdede ekspertise kan komme din/jeres virksomhed til fordel.

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut