Sport og Elite

Nikolaj Markussen

Lars stod for min genoptræning efter min overrevne akillessene. Han fik igennem sit altid gode humør og kyndige vejledning bragt mig tilbage på håndboldbanen i bedre stand, end jeg forlod den.

Johan Hansen

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Lars i 2 år, hvor jeg blandt andet har genoptrænet en korsbåndsskade. Lars er meget dedikeret, fagligt meget stærk, og ikke mindst altid i godt humør. Lars har været med til at hjælpe mig godt og sikkert tilbage på håndboldbanen, og jeg står fysisk og mentalt skarpt som aldrig før.

Emil Scheel

Jeg har haft fornøjelsen af at træne under Lars i min tid i AGF og Silkeborg IF. Lars har uden tvivl været medvirkende til, at udvikle mine fodboldkundskaber – en udvikling jeg fortsat kan mærke i vores dagligdag i Silkeborg IF. Gennem en bred palette af styrketræning, konditionel træning, detailtræning på fodboldbanen samt kyndig vejledning til en professionel livsstil, føler jeg mig hurtigere, stærkere og mere udholdende. Træning på et niveau jeg ikke har fået andre steder. Senest har jeg gennem intensiv genoptræning af en fibersprængning med Lars, fået oplevelsen af, at jeg er kommet stærkere tilbage. Lars er yderst kompetent, motiverende, disciplineret og ambitiøs – specielt på dine vegne. Derfor stilles der store krav til din indsats, krav der er nødvendige for at nå det optimale. Derfor vil jeg stærkt anbefale Lars, men man skal være klar til at investere 100 %.

Nikolaj Øris Nielsen

Efter 2 års samarbejde kan jeg kun anbefale Lars til andre. Han er ekstremt motiverende og holder dig altid i ilden. Lars har været god til alt fra det skadesforebyggende til den tunge styrketræning. Samtidig har Lars stor fokus på at jeg som eliteudøver ikke træner hverken for lidt eller for meget, og samtidig er han god til at lytte til hvordan jeg føler min krop reagerer på træningen.

Jesper Bech

Jeg lærte Lars at kende gennem vores fælles ansættelse i SIF. Jeg havde et længere intensivt forløb med Lars, da jeg var ude med sportsbrok i 6-8 mdr, og lærte hans træning rigtig godt at kende. Min egen erfaring er at Lars holdt mig motiveret for at være i form, og yde optimalt i fitness World, til trods for at jeg var nedslået over skadesforløbet, og ønsket om at være i et fitnesscenter var tæt på ikke eksisterende. Han holdt mig til ilden, og gjorde min krop stærk og modstandsdygtig til den dag jeg kom tilbage på banen. Bortset fra et tilbagefald med skaden grundet arvævsdannelse, har jeg ikke misset en træning i et halvt år, tror aldrig det er sket tidligere i karrieren. Lars er ambitiøs, og stiller store krav. Standarden for træning bliver løftet, så hvad jeg før mente/troede var tilfredsstillende hård træning, ved/føler jeg nu ikke er tilstrækkeligt, og træner derfor kontrolleret hårdere med dertil følgende bedre resultater. Jeg vil anbefale Lars hvis man er ambitiøs med at nå et mål, hvad enten det er at komme tilbage fra en skade på eliteniveau, eller man ønsker kraftige forbedringer med sin krop. Er man ikke engageret skal man lade være med at benytte Lars, men motivationen bringer han i rigelige mængder, og du bliver holdt til ilden.

Anders Kure

Efter jeg lod min kontrakt med AGF løbe ud, var jeg uden klub i sommeren 2014. Mens jeg var på jagt efter en ny klub, fik jeg træning og vejledning af Lars til at være i bedst mulig form, så jeg kunne træde ind i en trup, der har været igennem en hård opstartstræning, træningskampe og turneringskampe. Gennem en blanding af løb, styrketræning og træning med bold fik Lars mig i så god form, at jeg fra dag 1 i min nye klub FC Vestsjælland kunne træde direkte ind i startopstillingen i Superligaen, som ellers havde været i gang i 7 runder. Lars var meget engageret og tydeligvis meget vidende om, hvilken træning der passede lige præcis til mig, og han fik mig derigennem løftet op på et fysisk niveau, jeg umuligt kunne have nået ved selvtræning.

Frans Nielsen

Jeg trænede med Lars, da jeg forberedte mig til mine første sæsoner i New York Islanders. Efter sommerens træning mødte jeg meget velforberedt op til New York Islanders træningslejr i september. Træningen med Lars var personlig og meget professionel, og Islanders forskellige test viste, at jeg havde forbedret mig fra tidligere test, og lå helt fremme blandt holdets spillere. Jeg kan kun anbefale træningen hos Lars. Den er meget professionel. Han er en kompetent fysisk træner.

Aron Johansson

With Lars’ help I learned a lot about how to get stronger in the right areas to help me succeed and get where I am today. I would like to thank Lars for that. He helped me a lot in my days at AGF and without his help I don´t know where I would be today – so thank you Lars and good luck with your career.

Søren Larsen

I en periode på 1 år til 1,5 arbejdede jeg tæt sammen med Lars R. Hos AGF. I den periode flyttede jeg mig på alle fysiske parameter og jeg er sikker på, at Lars´ kyndige og sikre vejledning er en af hovedårsagerne. Lars er disciplineret og pligtopfyldende i sit arbejde og han forventer en ligeså helhjertet indsats fra dig, som han selv lægger i hans job. Kan du det, får du ikke en bedre fysisk træner i Danmark. Lars var vellidt på vores arbejdsplads, og altid velforberedt og var et rart bekendtskab.

Aron Kristjánsson

Jeg var meget glad for det samarbejde, som jeg havde med Lars da han var tilknyttet i Skjern Håndbolds herre-liga hold omkring den fysiske træning. Vi kunne se på både testresultaterne og i det praktiske på banen, at spillerne udviklede sig meget fysisk. De blev stærkere, mere eksplosive, hurtigere, og deres evne til at arbejde under høj intensitet i længere tid blev forbedret. Han arbejder professionelt så tingene bliver optimeret, både i træningslokalet og i spillernes hverdag. Restitutionstiden er også meget vigtig i elitesport og han har fuld fokus på den også.

Jesper Jensen

Lars er et af de mest dedikerede mennesker, jeg har mødt i min karriere. Han lever, ånder og tænker fysisk træning døgnet rundt. Alt sammen i et forsøg på at finde de ekstra procenter, der kan gøre den store forskel. Jeg har både arbejdet med Lars i forbindelse med generel styrketræning af vores hold i Skjern, men jeg har også haft fornøjelsen at følge hans intense arbejde med spillere, der havde behov for individuel genoptræning. Med Lars er der aldrig plads til at springe over, hvor gærdet er lavest, og der er heller ingen medlidenhed, bare fordi det gør lidt ondt. Lars’ fokus er 100% på at skabe resultater, og det skaffer han! Mens man træner med Lars, er det nemt at blive irriteret på ham – for han bliver ved med at udfordre en til at yde det optimale. Til gengæld er følelsen bagefter fantastisk! Om det er træning eller genoptræning, om det er kollektivt eller individuelt, så skal Lars nok sørge for, at hver eneste minut af træningsseancen udnyttes til fulde.

Winston Ried

Lars gav mig indblik i hvor vigtigt det var, som ung spiller fra FC Midtjyllands akademi, at man skulle være seriøs med sin træning. Han lærte mig tillige, at man ikke kommer let til tingene, hvis man ville nå sine mål og få opfyldt sine ambitioner. Med hans vejledning og træning har jeg fået skabt fundamentet for, at jeg i dag spiller i den hårdeste fodbold liga i verden – Premier League.

Kristian Bach Bak

Lars er kompromisløs, på den helt rigtige måde. Man ser resultater med det samme når man arbejder med ham, og det er både som fodboldspiller og privat person. Som menneske er Lars positiv, målrettet og meget dedikeret til den opgave man som kunde stiller ham. Lars formåede med hans kontante stil, at få det daværende halvsløve FC Midtjylland hold i topform efter bare et halvt år i klubben , og det betød rigtig mange sejre specielt de sidste 20 min hvor vi løb modstanderen over . Det glemmer jeg ham aldrig for.

Simon Poulsen

Den gode træning, men også den måde at restituere på gjorde at jeg var 100 % klar til hver kamp. Det gjorde at jeg kunne præstere over længere tid og derfor fik spillet mig ind på det danske landshold. Herfra kan jeg give Lars de bedste anbefalinger.

Glen Riddersholm

Jeg opfatter Lars som faglig kompetent og yderst velforberedt. En kompetence som han dygtigt anvender i den daglige dialog med de øvrige trænere og i særdeleshed i arbejdet med spillerne. Spillerne opfatter Lars som yderst kompetent og kan såvel kollektivt som individuelt flytte miljøet med sine kompetencer. Derudover er Lars uhyre flittig og interesseret i at indgå i de nødvendige relationer som udvikler spillerne bedst muligt. Jeg har i mit job som superligatræner også haft erfaringer med Lars som Individuel træner i genoptræningen af en af vores profiler på holdet. Også i denne ”disciplin” udviste Lars de kompetencer som er nødvendige på allerhøjeste niveau. Faglig indsigt, dosering og Motivation på højt niveau.

Danny Olsen

Da jeg flyttede til FC Midtjylland var jeg en lille spinkel dreng, der ikke var fysisk klar til Superligaen. Lars fik bygget 4-5 kg på i muskler, så jeg bedre kunne stå imod de store forsvarsspillere. Den dag i dag bruger jeg stadig mange af de øvelser, da jeg aldrig har været i tvivl om det er de bedste for mig, men også at man hurtigt kom til at stole på Lars pga. den måde hans træning var. Det er tydeligt hvor dygtig han er, og hvor meget han brænder for det han foretager sig.

Petter Andersson

Jag har under en period på 5 uger arbetat med Lars Raundahl. I en period där jag manglade motivation fick Lars mig på rätt spår och gav mig med sin seriositet och höga kravbild min inre kraft tillbaka. Träningen var väldigt intensiv med fokus på mitt skadade knä men också väldigt funktionell där hela kroppen blir tränad. Väldigt tillfreds med resultatet och kan kun anbefala honom till andra människor.

Dennis Sørensen

I kraft af mit arbejde som professionel fodboldspiller, har jeg i en periode på næsten 3 år arbejdet sammen med Lars. Når det gælder fysisk træning, har Lars en enorm teoretisk viden, som han formår at tilpasse en specifik sportsgren, et kollektiv og den individuelle atlet. For mig var det vigtigt, at Lars meget præcist kunne forklare mig, hvordan jeg kunne forbedre min fysik og dermed forbedre mine præstationer på banen. Samtidig sørger Lars for at man hele tiden kan se de forbedringer, som det hårde arbejde fører med sig. I mit tilfælde var det også en fordel, at Lars er i stand til at gøre mange af øvelserne fodboldrelaterede, sådan at den fysiske træning kan kombineres med den fodboldspecifikke træning. Som person mærker man at Lars er meget dedikeret når han arbejder og at han ønsker de bedste resultater for de mennesker han træner. Han er behagelig at arbejde sammen med og er en rar og ligetil person. Til sidst vil jeg nævne, at han har en sund vindermentalitet – noget som matcher de fleste sportsfolk godt.

Lasse Heinze

I forbindelse med genoptræningen efter 2 store planlagte hofteoperationer i forsommeren 2013 tog jeg kontakt til Lars, da jeg tidligere havde arbejdet sammen med Lars i min tid som spiller i FC Midtjylland. Fra den tid huskede jeg Lars som værende en vanvittig dygtig, krævende og engageret fysisk træner. Lige hvad jeg havde brug for da jeg stod uden klub efter 2 indgreb for CAM syndrom i hofterne. Helingensprocessen kunne vi ikke rigtigt skubbe til, men da jeg blev givet fri af lægerne påbegyndte jeg et forløb hos Lars med følgende mål for øje: 1. komme så hurtigt tilbage på fodboldbanen som muligt 2. komme tilbage stærkere end nogensinde og i bedre fysisk fitness end nogensinde 3. minimere følgeskader efter længere tids fodboldinaktivitet Træningen bestod i 4 måneder af ca. 5 træninger med Lars ugentligt samt ca. lige så mange selv-træninger efter anvisning af Lars. Træningen med Lars var 1-1 1/2 times funktionel træning hvor sveden sprøjtede af mig, og jeg opdagede muskler jeg ikke anede eksisterede. Samtidig lykkedes det Lars at finde en pulstræning som var aflastende, muskelopbyggende og konditionsfremmende på samme tid. Så selvom jeg ikke var i nærheden af at kunne påbegynde løb blev mit hjerte holdt i gang. Styrken ved at gå ind i et forløb med Lars er at træningen er utrolig fleksibel, og ikke mindst at der ikke kun fokuseres på det “svage” område. Hele kroppen bliver optimeret og styrket. Og hvis der var noget kroppen ikke tillod mig i forhold til det planlagte, så skiftede Lars hurtigt over og lavede noget andet, og så fik i mit tilfælde hofterne, en pause, mens vi kløede på med noget andet. Så jeg har mange gange mødt op og tænkt, at i dag bliver stille og rolig restitution på en kondicykel, men alligevel er det lykkes at komme igennem en benhård funktionel træning som jeg virkelig følte jeg havde gavn af. Derudover havde Lars og jeg et rigtig godt samarbejde hvor jeg via målinger og træningsmæssig progression blev yderst motiveret. Efterfølgende kan jeg sætte flueben ved alle mine mål. Mest overraskende for mig var det at jeg efter at have påbegyndt fodboldtræningen ikke har kunnet notere mig så meget som et ømt baglår eller en spændt lægmuskel. Den funktionelle træning med fokus på hele kroppen har resulteret i det jeg håbede på. Ingen irriterende følgeskader. I tilfælde af en stor skade er det i sportens verden altid en kliché at sige at man vender tilbage stærkere end nogensinde, men det kan jeg med hånden på hjertet sige at jeg er.

Stine Kirk

Spiller 1. Single på Silkeborg Tennisklubs 1. Division hold for damer. Jeg indledte i februar 2015 et samarbejde med Lars Raundahl omkring genopbygning og opbygning af min muskulatur, efter et længere skadesforløb i ryg, samt smerter i underarm og håndled. Lars har hevet mig igennem hårde, spændende og udfordrende trænings sessions 3-4 gange om måneden og har i hvert træningspas formået at presse mig 110%. Derudover har jeg lavet daglig selvtræning med konkrete øvelser, som alt sammen har resulteret i, at jeg i dag er skadesfri og har været det i en længere periode. Lars har været rigtig god til, at sætte sig ind i tennisspillet og finde øvelser, som har stykret mit spil væsentligt og har givet mig markant mere slagkraft og hurtighed. Han er en utrolig dedikeret og engageret mand, som har gået 100 % ind i min træning. Han har været rigtig god til, at variere styrketræningen og gøre den sjov, samt sætte realistiske mål omkring træningen, som jeg kan føre ud i praksis på banen. Jeg fortsætter mit samarbejde med Lars, trods det at jeg er skadesfri, for fortsat at øge min fysiske træning og øge mine fysiske muligheder i tennisspillet.

Helene Jepsen

Jeg tog kontakt til Lars, da jeg to måneder efter min hjernerystelse stadig oplevede senfølger. Jeg havde problemer med hovedpine, synsforstyrrelser, svimmelhed og lydfølsomhed. I samarbejde med Lars har jeg bl.a. arbejdet med gradueret pulstræning, balance- og koordinationsøvelser. Træningen har været nøje tilrettelagt, udfordrende og ikke mindst sjov. Lars udarbejdede et træningsprogram til mig, og han har undervejs fulgt op på min hjemmetræning. Jeg oplevede ret hurtigt en god effekt af træningen, og for hver måned har jeg oplevet forbedringer. Lars er yderst professionel og holder sig orienteret om ny viden og tiltag. Han er god til at motivere og kommer gerne med nye udfordringer undervejs. Lars er som person meget behagelig, lyttende og forstående. Desuden er han meget let at tale med og har et smittende humør. For kort tid siden afsluttede jeg forløbet hos Lars, da jeg nu er helt i mål og ikke længere oplever senfølger. Jeg har været meget taknemmelig for samarbejdet, og jeg giver Lars mine bedste anbefalinger.

Charlotte Rasmussen

Lars er en super dedikeret træner som arbejder med det hele menneske. Han har taget udgangspunkt i hvordan jeg havde det og hvilke behov jeg havde. Han har mødt mig der hvor jeg var: hjemme ved køkkenbordet og kun klar til træning i kort tid. Lars har opmuntret, udfordret og inspireret mig gennem hele genoptræningsforløbet. Han har et super humør som smitter. Han har hjulpet mig med gradueret pulstræning, koordinerings- og balanceøvelser m.m. som alt sammen nu er blevet en god morgenvane for mig 6 dage om ugen. Jeg kan varmt anbefale Lars til andre hjernerystelsesramte....!

Jørn ”Luffe” Sodborg – 56 år

Mit udgangspunkt var en fedtprocent på godt 27, manglende energi, 85,8 kg og mere eller mindre konstante smerter i den ene side af kroppen samt en dårlig holdning. Status efter tre fascinerende, udfordrerne og samtidig spændende måneder med Lars er et vægttab på godt 8 kilo, en fedtprocent på 21,7, mere energi, bedre holdning, lavere BMI og ingen ensidige smerter mere. Lars bringer tingene ned i øjenhøjde lige fra første samtale. Her bliver forløbet fortalt, krav & forventninger til dig samt sammenhængen mellem kost, træning og levevis forklaret. Det hele på en letforståelig og logisk måde. Træningen foregår intenst, men samtidig med humor og godt humør. Træningsprogrammerne justeres løbende, så det bliver aldrig kedeligt eller ensformigt, men tværtimod afvekslende og rent faktisk også sjovt. Lars formår at ramme det rigtige niveau omkring informationer (herunder diverse artikler) og opfølgning undervejs. Således bevarer du din motivation og gejst, ligesom du altid får hurtigt svar på dine spørgsmål, uagtet om det er kostrelateret eller træningsrelateret. Alt i alt en fantastisk rejse med en træner, som har dyb indsigt og viden omkring træning og kost, som motiverer løbende og heldigvis også stiller krav til dig, for at du skal nå i mål. Ved slutningen af forløbet får du også en super guidance for, hvordan du holder kursen og motivationen. Jeg kan kun anbefale et forløb med Lars med ordene om, at det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv.

Tine Lauritsen

Jeg kontaktede Lars fordi jeg gennem halvandet år havde døjet med smerter i venstre hofte, som blev forværret i forbindelse med løb og længere gåture. Jeg havde forinden selv forsøgt efterfødselstræning, pilates og løbepauser, men intet hjalp. Hver gang jeg løb en kort tur blussede smerterne op igen. Lars skræddersyede hurtigt et program til mig og tilpassede det løbende. Efter ca. 2 måneder med 2 ugentlige træninger kunne jeg løbe igen uden smerter i hoften til følge. Som ekstra bonus fik jeg også trænet og styrket resten af kroppen og fandt ud af at styrketræning faktisk er en dejlig disciplin. Lars er fagligt dygtig, empatisk og meget professionel og er mindst lige så motiveret som en selv for at man når sine mål. Lars får derfor mine varmeste anbefalinger. Mvh Tine Lauritsen

Caspar Vestergaard

Jeg har gennem mange år været overvægtig og haft smerter som jeg har slået ned med piller. I april besluttede jeg - efter adskillige kure i årene forud - at jeg ville af med smerterne og ændre livsstil. Derfor kontaktede jeg Lars, som har været helt igennem professionel, motiverende og fantastisk at arbejde sammen med. Missionen er lykkes og mit liv er meget bedre uden smerter og jeg har det fantastisk med mig selv efter et vægttab på over 20 kg! Tusind tak til Lars og han skal have de bedste anbefalinger.

Stig & Mie

Det har været et super godt forløb, hvor vi begge kom i land med vores mål. Det har været en stor hjælp for os, at vi gik ind til dette sammen, da vi har kunnet støtte hinanden, men Lars har været rigtig god til at arbejde med os individuelt og har motiveret os på hver sin måde. Forløbet har været ”nemmere” end vi havde forstillet os, da Lars har formået at tune ind og give os øvelser i passende mængde og styrke. Han arbejder super professionelt og respektfuldt. Vi stå nu på den anden side af et fantastisk vægttab og føler os godt rustet til at fortsætte vores nye livsstilsændringer. Vi giver Lars de allerbedste anbefalinger! Stig & Mie

Maria Brandt

‘Mit udgangspunkt for samarbejdet med Lars var at huske at prioritere mig selv igen efter en lang periode, hvor det kom til at handle meget om familie og arbejde og meget lidt om Maria. Fokus var at få min egen base på plads både fysisk og mentalt, for derefter at kunne tage de rigtige valg for mit liv på både kort og lang sigt, og i det stole på mavefornemmelsen igen. Rejsen med Lars har været en gave for mig. Han har en veludviklet evne til at fornemme hvor man er både fysisk og mentalt og arbejde derudfra. Samtidig kommer han med en passion og en glæde, der smitter. Jeg har fået en stærk base både på trænings- og kostdelen; en base hvor jeg er tryg og har gode værktøjer til at optimere mit liv og min hverdag‘

Sebbe og Lucette

Vi gik i efteråret 2019 som par ind til 12 gange med coaching hos Lars. To forskellige mennesker med hvert sit niveau af motion og begge med behov for at tabe os. Hvad var drivkraft? Et dybt ønske om at gøre noget godt for sig selv, fortsat kunne være aktive som +60-årige, komme ud i naturen og holde os raske på den lidt længere bane. Forventningerne var store – OG blev overgået. Vi havde lidt forskellige perspektiver på hvorfor vi skulle i gang. Sebbe for at få en hverdag med plads til både fest og hverdag – en holdbar livsstilsændring. Jeg var optaget af at komme ned i vægt også. Helt ærligt havde jeg – som var mindst aktiv – tænkt at jeg kunne ændre lidt på min mad og gå lange ture. Men nej, det var hård træning i træningscenter og dybdegående gennemgang af hverdags- og weekendmad. Det skulle vi begge lige omstille os på. Men sikken en gevinst! Vi må jo sande at virkelig gode fagligt begrundede råd om de håndtag vi hver især kunne dreje på med maden virkede, sammen med individuelt program med øvelser. Det var så sejt at få et program med øvelser præcis ud fra den fysik vi hver især havde – og mærke at der uge for uge blev skruet op for kravene efterhånden som vi blev stærkere. Vi fik: Masser af opbakning og spørgsmål på SMS. Plads og øvelser med hensyn til de små skavanker vi hver især havde. Det største offer for mig var at vinke farvel til gode dressinger og mange kopper cafe latte på halvfed mælk. Det koster at få personlig coaching – og det er det hele værd. Vi har begge tabt en del kilo. Mere end forventet. Ikke mindst har vi fået gode vaner ind, som vi satser på kan holde.

Lone Borg

GENOPTRÆNINGSFORLØB I 2012 kom jeg alvorligt til skade ved en trafikulykke med bl.a. brækket hofte og bækken, jeg havde en lang og grundig genoptræning i årene efter og fortsatte selv med vedligeholdende træning. I foråret 2019 var motivationen ‘sluppet op’ og jeg havde brug for inspiration og et fagligt professionelt syn på træningsmetoder mv. Fokus var at jeg fik styrket muskulaturen og øget udholdenhed, uden at få skader og smerter i andre dele af kroppen. Behovet for et funktionsløft gjorde, at jeg gik i gang med et genoptræningsforløb hos Raundahl Performance. Lars er yderst professionel og kreativt tænkende. Han er fagligt meget velfunderet og reflekterende i forhold til valg af øvelser, under hensyntagen til skader og bevægeindskrænkning. Han finder altid en løsning på et problem fx hvis en øvelse er for svær eller der opstår smerter. Han har et uendeligt katalog af gradueringer og effektive øvelser med enkle træningsredskaber. Derfor har jeg gennem hele forløbet følt mig tryg og i ‘gode hænder’. Lars forstår værdien i, at komme med et velment puf, en påmindelse eller anerkendelse af træningsindsatsen. Han følger op og motiverer både under træningen og på SMS. En sidegevinst i genoptræningsforløbet har været et ønsket vægttab, som også har været motiveret af gode input fra Lars bl.a. i form af nogle enkle kostregistreringer og gode artikler om kostvaner. På alle måder et MEGET vellykket og effektivt forløb. Jeg kan varmt anbefale Lars, hvis der er brug for en faglig ekspert, der har den viden der skal til, for at opnå et godt resultat.

Annemette Lahrmann

De opkvikkende stykker chokolade er skiftet ud med 10 opkvikkende squats Hovedpinen forsvinder med styrketræning i stedet for hovedpinepiller Flere ugentlige løbeture i skoven med hunden Grøntsager og kød til aften i stedet for pasta og ris Vægten går med små step nedad i stedet for opad Fin plads til sociale arrangementer, mad, vin, hygge … blot i mindre doser end før … og vigtigst … troen på at det bliver ved med at være sådan Ovenstående har i mange år været på min ønskeliste og for godt og vel et halvt år siden blev ønsket så stort, at jeg tog fat i Lars, som jeg havde hørt godt om gennem netværk. Jeg præsenterede ikke hele ønskelisten for jeg anså den for uopnåelig! Det blev udvalgte dele som at spise sundere og komme i bedre form. Lars påtog sig opgaven med stor vilje til at få mig til at lykkes og jeg gik i gang. Det har været en rigtig god proces, som jeg har fået lov til at tilpasse 100% til mine ønsker. Jeg vil hellere løbe i skoven, gå til dans, fodbold og svømning end jeg vil i fitnesscenter. Og jeg nyder at lave styrketræningen hjemme – og indimellem få lokket børnene med. Kun træningen med Lars har været i centret og det har gjort det muligt at passe ind i et travlt liv, ligesom det gør det nemt at fortsætte livsstilen nu, hvor jeg er på egen hånd. Lars giver relevante kostråd, men ingen regimer. Der er plads til livet og det betyder, at det ikke har føltes specielt hårdt at tabe mine 14 kg og komme i form. Til gengæld er der masser af opmuntrende og motiverende sms’er, som gør at jeg har følt, at vi var to om projektet – det har været fantastisk. Jeg kan anbefale Lars som en god og inspirerende hjælp til at lykkes.

Mette Poulsen

Bliver nødt til at dele dette med jer… For 10 uger siden mødte jeg Lars Raundahl Rasmussen fra Raundahl Performance. Lars er fysisk træner, uddannet fysioterapeut og idrætsfysiolog, han har stor interessere i forandringer i hjernen når man er fysisk aktiv. Jeg valgte at starte et forløb op hos Lars, med håb om, at det kunne hjælp mig til at få en mere tålelig og overskuelig hverdag. Jeg har efter intensiv træning i de 10 uger, opnået store, som i kæmpe store forbedringer. Alle de daglige gøremål er blevet mere overskuelige, jeg er blevet bedre til at koordinere og strukturere min hverdag fx støvsugning, madlavning, opvask, handle ind osv. Jeg ”kludrer” og ”fjumser” ikke så meget rundt, som jeg har gjort. Jeg husker bedre. Min lyd- og lysfølsomhed er aftaget. Jeg kan nu holde til at høre musik og se tv, mere end et par minutter, har endda siddet på et fodboldstadion blandt 9000 mennesker en hel fodboldkamp. Jeg er blevet bedre i sociale sammenhæng. Ligeledes har mine smerter fortaget sig, både hovedpine og smerter i nakke og bækkenet. Dette gør, at jeg ikke tager så meget smertestillende længere. Muskelafslappende medicin har jeg ikke taget i snart 7 uger. Mine venner og familie mærker også, at der er sket meget med mig, hvilket er fantastisk. Lars er én af de fagpersoner, jeg har mødt i mit nu lange (1,5 år) forløb med hjernerystelse, piskesmæld, skader ved bækkenet og skulder, som virkelig har været med til at rykke mig i den positive retning. Allerede efter den første måned mærkede jeg store forbedringer både i hovedet og i kroppen. Lars har fokuseret 100% på mig. Han tilrettelægger træningen efter mig, hvilke udfordringer jeg har i min hverdag og hvordan min dagsform er. Han er lyttende, meget behagelig og yderst professionel. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg eller presset med hans træning. Han har fra starten været meget positiv, og har hele tiden kigget fremad i stedet for bagud, hvilket er en mentalitet, jeg har manglet fra andre fagfolk, jeg har støt på i denne proces. Ligeledes er han meget motivende og inspirerende at være sammen med. Der er stadig lang vej til jeg er 100% i mål, men dette forløb, har virkelige sat skub i denne proces, og den har givet mig et nyt håb for, at jeg nok skal komme tilbage til at være 100% mig selv igen, uden smerter, kognitive udfordringer og frustrationer. Jeg er selvfølgelig ikke færdig med træningen sammen med Lars, men bliver simpelthen nødt til at anbefale ham til andre.

Runa Klüwer

Efter 3 måneders livsstilsændringer med Lars, har jeg nået mit mål på 13 kg på 3 måneder. Derudover er der kommer nogle rigtig gode sidegevinster. * Styrket min skulder efter brud * Min hvilepuls er faldet, så den nu er på 40-45 * Mere overskud og gladere * Gået fra str 44-38 i bukser * Færre menstruationssmerter * Bedre Kondi * Gået fra 29,69 (lige på grænsen til fed) til 24,99 i BMI (lige præcis at være i “normal vægten”) * Fedtprocenten er faldet fra 36-27,2 Der er ingen tvivl om der findes mange på markedet, der gerne vil hjælpe som Lars. Dog er der ikke mange, som har det CV og erfaring som ham. Derudover var man ikke i tvivl om man sad overfor en utrolig sympatisk og rar mand, fra første gang vi mødtes. Med et forløb med Lars får man faglig dygtig og passioneret træner og han er aldrig længere væk end en sms. Nu kan livet bare komme an, jeg er klar!

Pia Valsted

Efter 20 år med yoyo vægt og flere forsøg ved diverse personlige trænere blev jeg enig med mig selv om, at nu skulle jeg én gang for alle lykkes, og ikke bare træne hårdt hver gang jeg havde sagt ”hej” til de ekstra kilo. Startede 11. maj ved Lars og må indrømme ”sidegevinsterne” hurtigt fik fjernet fokus væk fra vægten, så den blot blev en naturlig følgevirkning af mine nye valg i hverdagen – kunne ikke gøre det selv, men med den støtte og inspiration Lars gav undervejs og hans evne til at forstå mig samt at få mig ud af komfortzonen på en tryg måde, fik jeg hovedet til at forstå det skulle tage andre valg end det plejede… Kost og motion er selvsagt fundamentalt i sådan et forløb, men uden yderst kompetent coaching til at holde det rette fokus og støtte når man er ”lidt” presset, bliver det aldrig gode vaner, men blot en vej til et måske blivende mål – Lars evner, at få de sunde vaner til at blive helt naturlige i hverdagen – UDEN det opleves det som en masse fravalg og holder stort fokus på, at du skal have energi og overskud i hverdagen, så det ikke bliver ”surt”. Nogle trives som værende stor – jeg gør ikke, men godt hjulpet på vej af Lars’ evne til at tage styringen, er jeg nu glad for det jeg ser i spejlet og nyder overskuddet, energien og den livsglæde jeg nu mærker at jeg derudover ikke har mærket min astmaallergi, at mit kondital er markant forbedret, balance/styrke/stabilitet i golfsvinget forbedret så handicappet er væltet ned og ubesværet løber 5 kilometer på pænt under 30 minutter, tager jeg gerne med… Ønsker du også at slippe den evindelige dårlige samvittighed over de dårlige valg du træffer i hverdagen omkring kost og motion, kan jeg varmt anbefale et forløb ved Lars…

Leila Bomholt

Når man nu har fået 2 børn på under 2 år og alt har handlet om de kære børn, mad og motion gået i glemme bogen, så er det et kæmpe spring at starte et livsstils forløb op, men jeg var så klar, da jeg i maj startede ved Lars. Lars fik mig til at åbne op over for familie, venner og kollegaer om mit projekt, hvilket set i bakspejlet har hjulpet mig enormt, selvom jeg synes det var svært. Jeg har lært at den tid jeg har investeret i mig selv er kommet mange gange tilbage. Så selvom mine børn nogle gange har været trætte af at mor lige skulle ned og træne, har de fået en mor der nu efter 7 måneder er blevet 40 kilo lettere !! Men den største gevinst er det overskud og energi jeg har fået. Jeg er også sikker på at jeg kan videreføre mit projekt på egen hånd når jeg slipper Lars, jeg tager nemlig en masse viden om kost, søvn og træning med mig. Hvis man har taget beslutningen om at ændre sin livstil kan jeg kun varmt anbefale Lars. Jeg har fået en træning tilpasset mit niveau, masser af motivation til at nå de mål, jeg selv har sat mig. Jeg er helt sikker på at det her forløb med Lars, har givet mig mange flere gode år med mine børn.

Hanne Pedersen

Startede 1. maj 2017. Det første Lars spørger om er hvad jeg vil have ud af dette forløb. Mit svar var at komme i træning så jeg kunne komme af med nogle af de smerter som jeg havde i brystkassen efter 8 brækkede ribben. Efter en diskusprolaps i nakken hvor hver dag krævede særlig træning så ønskede jeg at komme i træning så jeg ville få mindre smerter. Hvis jeg så som en sidegevinst kunne tabe mig, så ville det være rart. Med dette udgangspunkt startede jeg ved Lars og sikke en rejse. Det har været med få regler for hvad jeg ikke skulle spise af mad produkter. Huske at spise morgenmad hver dag. Selv om det i starten nok var den største opgave. Og så ingen vejning af min mad, bare en regel om at man kun tager 1 gang. Jeg er blev bedt om at gå en rask tur på en halv time hver dag, og bare det i starten var svært nok til at det ikke var de bedste tanker som jeg sendte til Lars, men jeg var igang. Jeg har fra dag 1 haft det sådan at hvis jeg ikke trænede eller spiste de rigtige ting, så var det ikke andre jeg snød – kun mig selv. Jeg har ført oversigt over hvad min vægt står på hver morgen. Det har været super motiverende når de svære dage kommer og det gør de. Der ud over så har Lars været super god til at ramme mig med en sms de dage hvor jeg måske ikke synes det var så sjovt. Han har været super god til at aflæse mine sms og få mig til at se målet. Sidegevinst ved træningsforløbet med Lars er indtil videre et vægttab på 38 kg på 5.5 måned (30 kg på 3.5 måned.) Jeg kan i dag løbe 5 kilometer flere gange om ugen uden problemer. Hvilket var utænkeligt før 1 maj. Jeg har ikke problemer med mine fødder,nakke eller brystkassen længere. Jeg husker hver dag at rose mig selv når trænings tøjet er på. på. At jeg kun kan takke mig selv for at rejsen til målet er blevet så stort. Der er ikke nogle som siger du er blevet fed, men man får altid ros for at man har tabt sig. Lars har et smittende vinder indstilling til at alle kan nå målet. Han forventer også at der bliver gjort en indsats, og at der bliver trænet som aftalt. Lars er super dygtig til at lave et træningsforløb, så det hele tiden bliver tilrettet efter hvad man nu kan/ samt så lige presse den lidt mere. Er der noget som jeg fortryde i dette forløb, så er det. at jeg ikke startede ved Lars for længe siden.

Brian Reinhold Jensen

Lidt for mange år med sporadisk træning, lange arbejdsdage og ikke mindst lidt for mange hurtige kalorier for at holde tempoet oppe, havde sat sine spor på kroppen. Ikke kun fysisk, men også mentalt, var jeg begyndt at mangle overskud til at håndtere de lidt lange dage mit liv som selvstændig byder mig. Skaderne var begyndt at komme oftere og oftere når jeg roede, løb eller på anden måde forsøgte at holde mig i form. Da jeg besluttede “en gang for alle” at få styr på formen igen, blev Lars anbefalet af en af mine samarbejdspartnere. Allerede ved første møde med Lars, blev det klart at han besidder stor faglig indsigt og unikke evner inden for motivation og coaching. Lars har ingen “one-size-fits-all” løsninger, det er individuel træning i den oprindelige betydning, træning og øvelser bliver tilpasset udvikling og dagsform. Efter tre måneder har jeg ikke blot fået opbygget muskelmasse, smidt nogle kilo og fået trimmet kroppen – jeg har også opnået et stort overskud i det daglige, behovet for sukker, koffein og andre stimulanser for at bevare koncentration og overskud på de lange dage er væk. Lars løfter ikke pegefingre eller opsætter regler, han fortæller dig “bare” om konsekvenserne af dine handlinger, så kan du selv vurdere hvad der er fornuftigt at gøre – det er en metode der passer mig rigtigt godt. Udover de fysiske resultater, så er et forløb hos Lars altså også et kursus i coaching og motivation, på det punkt kan han noget der ikke er mange der kan. For mig har det at kunne spænde livremmen et par huller eller tre længere ind, gå et par numre ned i tøjstørrelse og opnå en fedtprocent jeg ikke har haft siden de unge dage været rigtig godt – men det bedste ved hele forløbet har været det mentale overskud jeg har fået tilbage under forløbet, det kan ikke måles eller vejes, men det gør det ikke mindre værd.

Lene Claudi

Hvis tanken om en personlig træner har strejfet dig – vil jeg ikke tøve med at anbefale et forløb hos Lars. I august 2016 startede min søn på dengang 14 år og jeg hos Lars med det primære formål at tabe os. Og ja – det er hårdt – men det er det hele værd – og vi var ikke nået hertil, hvor vi er i dag uden Lars´ ekspertise. Lars har en fantastisk evne til at møde os på hvert vores niveau, tage hensyn og have ekstra fokus på hver vores problemstillinger. Emil har længe haft problemer med lyskensmerter, men ret hurtig var der en mærkbar forbedring og i dag mærker han faktisk ikke til det. Lars´ måde at arbejde på, har for os været det helt rigtige – at blive gjort bevidst om, at det hele tiden drejer sig om vores egne valg, at vi selv står til ansvar, mådeholdenhed og viljestyrke – det har givet resultater. Desuden at have fokus på, at det ikke kun drejer sig om vægttab, men også om at styrke kroppen på den gode måde og glæde os over hvert lille fremskridt. At Lars løbende har skrevet sms´er fyldt med opmuntring og opbakning og samtidig fulgt op på vores interne aftaler om selvtræning m.m. har for os haft en enorm effekt og været en helt ubeskrivelig støtte. På en eller anden måde har Lars på rekordtid formået, at vinde vores tillid, fået puttet en god portion motivation og viljestyrke ind i hovedet på os. I alt for lang tid har vi siddet fast i gamle, dårlige vaner som Lars har været med til at få ændret til nogle gode, nye vaner med hans enorme viden og brugbare råd, der har virket for os. Små simple ting med stor effekt. Efter et forløb på ca. 4 mdr. har Emil og jeg tilsammen smidt næsten 30 kg, blevet stærkere både fysisk og mental og da Emil på vej hjem fra en træning gav udtryk for, at det er det bedste vi nogensinde har gjort for os selv, kunne jeg kun give ham ret og endnu engang glæde mig over vores beslutning.

Per Raahede Andersen

Tirsdag den 2. august 2016 mødte jeg en fremmed mand på en cafe i Silkeborg. Hvad jeg på dette tidspunkt ikke vidste var, at dette møde blev startskuddet til en personlig udvikling, som jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Den fremmede mand hed Lars, og jeg havde taget kontakt til ham, fordi jeg i de seneste år havde forsøgt mange forskellige slankekure – alle med samme trælse resultat, og samtidig var min krop kommet i en alarmerende forfatning, som gjorde, at der skulle ske noget, og jeg havde indset, at jeg ikke kunne vinde kampen alene. Der gik ikke mange minutter, førend at Lars havde vundet min fulde tillid, og vi var i gang med at lægge planer for de kommende 3 måneder. Der blev i første omgang ikke sat et mål for vægttabet, men vi fokuserede i stedet på, at jeg skulle finde motivation i at træne, få mere søvn og ændre kostvaner. Der gik ikke mange dage efter træningsstart, førend at jeg kunne begynde at mærke en forskel, og det gjorde mig mere motiveret. De seneste 3 måneder har en fantastisk rejse – overskuddet og humøret er steget, spejlbilledet er blevet flottere, kroppen er kommet i en markant bedre forfatning, og det har også gjort, at da jeg den 3. november blev kontrolvejet viste den et vægttab på 21,2 kilo og et fald i fedtprocent fra 35 til 25. Det var en fantastisk følelse, og det har givet mod på mere – nu har jeg sat et konkret mål, om jeg i løbet af de næste 5 måneder skal tabe yderligere 10 kg., og min fedtprocent skal ned på 21. I skrivende stund sidder jeg i en skjorte, som er 2 størrelser for stor og i et par bukser, hvor jeg har den største hængerøv, men hvor er det en fed fornemmelse, og hvor har jeg meget at takke Lars for. Udover hans store faglighed og enorme personlige egenskaber, så har han en tilgang til opgaven, som er ubeskrivelig. Som kunde hos Lars får du oplevelsen af, at han vil dig det allerbedste og du har ham i baglommen, hvis du har brug for et råd. Han er klar med et spark, hvis indsatsen er faldende, han er klar med en skulder, hvis man har brug for opbakning, og så har han hele tiden øje for, hvor man kan udvikle sig. Jeg kan afslutningsvis kun sige, at hvis man har været i samme situation som mig, så tag fat i Lars – hvis du er klar, så er han den rette mand at sætte i spidsen for projektet.

Ida Agger

Af gode venner blev jeg anbefalet Lars som støtte i mit ønske om en livsstilsændring. Efter et længere sygdomsforløb havde jeg et stort ønske om at lære at træne, tabe mig lidt og få mere energi. Siden vores indledende møde på en cafe i Silkeborg har der udelukkende været gode oplevelser. Her 12 uger efter har jeg opnået: * at have en stærk og sund krop * et vægttab på 7 kg * og måske væsenligst af alt: jeg har lært at træne så jeg fremover selv kan vedligeholde denne tilstand og endda opdaget at jeg rigtig godt kan lide at træne. Lars har et eminent skarpt blik for at læse præcist hvor mit udgangspunkt var og hvad der skulle til for at motivere og løfte mig. Det har været som at sætte mig ind på passagersædet i en bil, hvor Lars som chauffør har kørt lige præcist de steder hen, af præcist de veje der var nødvendige, for at det blev en fantastisk tur for mig. Lars har været en uvurderlig støtte i dette forløb. Jeg har mødt ham som et dybt dedikeret menneske, træner og inspirator med en kolossal menneskelig og faglig viden og integritet. Kan kun ønske at mange flere at give sig selv den oplevelse.

Silja Nyegaard

Med diverse skader i bagagen, var det med ønsket om at optimere træningen og derved skabe synlige resultater, at jeg indgik samarbejde med Lars. Hans store erfaring og kæmpe engagement var en afgørende faktor for succes. Lars fik struktur på træningen, tog højde for skader, og tilpassede programmet helt specifikt til undertegnede. Det har været en fornøjelse, og jeg vil til enhver tid anbefale et personligt forløb hos Raundahl Performance.

Vicki Stoltz, 32 år

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Raundahl Performance efter ønsket om at få en stærkere krop. Jeg har altid dyrket meget sport i form a triatlon og løb, men har aldrig haft en stærk krop. Da jeg startede, kunne jeg ikke engang lave en armbøjning. Efter et tre måneders forløb med Lars, er der primært tre ting, jeg gerne vil fremhæve: * Glæden ved at ”få” en ny krop – en stærk ryg, tonet mave og arme samt den velvære, det giver i dagligdagen. * Det har overrasket mig, hvor hurtigt jeg egentlig har kunne opbygge en stærk krop med de rette øvelser og rådgivning. * Lars har skræddersyet mit program og træning ud fra mit eget mål og behov. Han har taget udgangspunkt i mig og min personlighed. Han har en god tilpasningsevne og sans for, hvad jeg har haft brug for ift. at kunne nå mit mål.

Mette Højsgaard

Når man nærmer sig 50 år og kan se tilbage på, at der er føjet et kilo til om året gennem de seneste mange år, så er tiden kommet til et kursskifte. Med den dagsorden kontaktede jeg Lars og sammen fik vi formuleret nogle konkrete mål: vægttab og bedre fysisk form. Den 1. april gik vi i gang og 10 uger efter er resultatet minus 10 kilo, et meget bedre velvære og ikke mindst lyst til at dyrke motion! Nu er indstillingen, at der med Lars’ ord ”altid er to mere” – det være sig armbøjninger, squats, bækkenløft, – you name it! Jeg har tilmed ikke på noget tidspunkt følt, at jeg har lidt ”afsavn”, selvom vanerne er lagt om. Prisen har dog været ”høj”. Jeg er gået fra str. 33 i jeans til str. 29, så garderoben er blevet kasseret og nyt tøj købt ind 😉 Mine mål er opnået under meget kyndig, professionel vejledning fra Lars – og var ikke sket uden den bistand.

Per Munck

Lars – en kompromisløs og dedikeret motivator! Status 1.april: 59 år, 184 cm. 83 kg – i rimelig fysisk form, glad for god mad og drikke – men et ønske om at styrke den centrale muskulatur samt smide 5 kg inden et udfordrende motionscykelløb primo juli! En god samtale med Lars, som kun vil arbejde med dedikerede mennesker, resulterede i opskriften: Mindre kostomlægning og kontrol med kalorieindtaget, målrettet træning med Lars en time hver uge samt selvtræning, som for mit vedkommende har bestået i motionscykling som jeg plejer, samt en times træning i motionscenter cirka en gang om ugen. Uden at lide nævneværdige afsavn er opnået et resultat over al forventning! Min vægt er ikke reduceret med 5 kg, men med hele 7 kg og masser af fedt er omdannet til muskler. Yderligere en positiv effekt har været, at mit energioverskud og velbefindende er øget betydeligt. Jeg er meget, meget tilfreds med samarbejdet med Lars, som har betydet en permanent ændring af min fysik. Eneste ulempe er, at alt mit tøj er blevet for stort og udskiftes………;-)

Diana Back Bak

Jeg har altid trænet meget uden at opnå det resultat jeg gerne ville, så da jeg skulle giftes valgte jeg at tilknytte mig til Lars i et 3 mdr. forløb. Med få justeringer i kosten og et tæt forløb i træningen, guidede han mig hurtigt på rette spor. Det vigtigste i forløbet var at han altid formåede at holde min motivation oppe, og man kunne altid komme i kontakt til ham, hvis man havde akut brug for vejledning. På de 3 mdr. kom vi længere end det realistiske mål, vi i fællesskab satte fra starten, og jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at benytte sig af Lars og hans kunnen. Hans stædighed og ekspertise er en fantastisk kombination til at lade sig inspirere og motivere. Han har samtidig givet mig nogle værktøjer og guidelines som jeg stadig gøre brug af.

Per Rasmussen

Den 10/3-2106 startede jeg et forløb sammen med Lars Raundahl Rasmussen www.raundahlperformance.dk Et forløb der skulle bringe mig ned på 80 kg. Jeg vil gerne takke Lars for dette forløb og glad for at kunne sige at i dag, (27.09.2016) blev jeg vejet og fundet for let: 79.5 kg viste vægten – så har tabt 37.1 kg i dette forløb. Glad og stolt – nu skal jeg holde ved. Kan varmt anbefale et forløb med Lars. Skal aldrig tilbage – aldrig. Har det bare godt nu, bortset fra tøjkontoen.

Sanne Forsberg

Jeg har haft et 3 måneders forløb med ugentlige træninger og daglig kontakt via, sms eller mail. Det har ændret mit liv, fået det tilbage på rette spor. Jeg har opnået et stort vægttab og kommet i form. Vigtigst af alt har jeg det super godt med mig selv. Jeg har fået meget mere energi og overskud. Jeg har haft daglig kontakt med Lars og det har uden tvivl været en vigtig faktor i forløbet, han har hjulpet mig med at holde motivationen og kommet med rigtig mange gode input. De ugentlige træninger har været super fede, hårdt men på den gode måde. Jeg vil til enhver tid anbefale Lars som personlig træner uanset hvilke mål du har.

Karsten Gråbæk

Jeg har igennem de sidste 3 måneder, arbejdet tæt sammen med Lars fra Raundahl Performance. Vi har arbejdet med at optimere min almene sundhed, velbefindende og at smide nogle overflødige kilo. Et forløb hos Lars er benhårdt, men det har ændret mit liv. Jeg har lært at træne, så jeg ikke spilder tiden. Og til dig der måske ikke har trænet så meget før, så bare tag det roligt. Lars er fantastisk til at finde øvelser, til dit niveau og det bliver faktisk ret sjovt at træne. Jeg har lært at forstå hvad der er godt for mig at indtage og hvad der ikke nødvendigvis gør noget godt. Lært, at hvis man ønsker et sundt liv, så er balance i tingene nøglen. Der er INGEN hokus pokus og smarte proteinshakes du skal købe og indtage, for at træneren kan profitere yderligere. Bare helt almindeligt sund mad i justerede mængder selvfølgelig. Lars er en eminent coach og sparringspartner. Han holder dig topmotiveret og er djævlens advokat i alle dine valg. Igennem hele dagen, holder han dig på sporet af, hvad der er vigtigt at holde fokus på. Jeg har tabt 17 kg, adskillige centimeter og min fedtmasse er faldet med over 26% på bare 3 måneder. Det er helt vildt. Det sjove er, at man faktisk bliver lidt ligeglad med præcis hvad vægten siger. En positiv sideeffekt af det hele, er tydeligt mere overskud og overblik i en hektisk hverdag. Markant bedre søvn og velvære generelt. Jeg har det så godt og er langtfra færdig!

Coop Danmark, Kvickly distrikt 820 og 830

Uden Lars ville vi aldrig være nået i mål. Han har været helt fantastisk i de 3 måneder, vi havde ham som personlig træner. – Han spurgte, om jeg troede, jeg kunne blive ved med at passe mit job, hvis ikke jeg tabte mig. Det satte en masse tanker i gang og blev startskuddet til processen, fortæller Leila Bomholt.

Stine Engelsen

Fra ”småtyk” vinhandler til den kampvægt jeg havde for et halvt liv siden. På 3 måneder! Det havde jeg, og nok en del andre, ikke troet var muligt da jeg startede. Jeg slutter mig til koret, Bedste anbefalinger herfra!

Hilton Foods Danmark A/S

Min skepsis handlede i virkeligheden om, at det var svært at se indad. Inderst inde vidste jeg godt, at jeg burde ændre kurs. Det var bare uoverskueligt... I dag ville jeg ønske, jeg havde gjort det længe før, - men bedre sent end aldrig. – Carsten Pedersen, General Manager, Hilton Foods. Hovedformålet var: et sundere liv. Men det skulle vise sig, at vi fik andet og angt mere end dét med derfra. Der er en lang række åbenlyse fordele, men også nogle, som er mindre synlige end den dalende vægt og den forbedrede kondition. Vi er selvsagt blevet en del kilo lettere, vi er blevet stærkere og mere udholdende. Og så har det, for nogens vedkommende, også haft positiv effekt på søvnen. Det er alt sammen vigtige parametre for os som mennesker, men også for vores evne til at præstere på jobbet. Det har højnet den generelle trivsel i teamet og bidraget med en særlig ånd, som er svær at beskrive. Der ligger en enorm styrke i at gøre sådan noget, som det her, sammen. Vi har kunne bruge hinanden undervejs, når motivationen var lav. Og vi har haft noget andet at tale om end arbejde. Vi har styrket sammenholdet igennem træning, simpelthen. Måden vi interagerer med hinanden på er forandret, og måden vi samarbejder på, er anderledes. Det har virkelig været en øjenåbner hvor meget man kan flytte mennesker individuelt, og samtidig have benefits af forandringen som team. – Jacob Pedersen; manden bag initiativet hos Hilton Foods.