Referencer

Coop Danmark, Kvickly distrikt 820 og 830

Uden Lars ville vi aldrig være nået i mål. Han har været helt fantastisk i de 3 måneder, vi havde ham som personlig træner. – Han spurgte, om jeg troede, jeg kunne blive ved med at passe mit job, hvis ikke jeg tabte mig. Det satte en masse tanker i gang og blev startskuddet til processen, fortæller Leila Bomholt.

Stine Engelsen

Fra ”småtyk” vinhandler til den kampvægt jeg havde for et halvt liv siden. På 3 måneder! Det havde jeg, og nok en del andre, ikke troet var muligt da jeg startede. Jeg slutter mig til koret, Bedste anbefalinger herfra!

Hilton Foods Danmark A/S

Min skepsis handlede i virkeligheden om, at det var svært at se indad. Inderst inde vidste jeg godt, at jeg burde ændre kurs. Det var bare uoverskueligt... I dag ville jeg ønske, jeg havde gjort det længe før, - men bedre sent end aldrig. – Carsten Pedersen, General Manager, Hilton Foods. Hovedformålet var: et sundere liv. Men det skulle vise sig, at vi fik andet og angt mere end dét med derfra. Der er en lang række åbenlyse fordele, men også nogle, som er mindre synlige end den dalende vægt og den forbedrede kondition. Vi er selvsagt blevet en del kilo lettere, vi er blevet stærkere og mere udholdende. Og så har det, for nogens vedkommende, også haft positiv effekt på søvnen. Det er alt sammen vigtige parametre for os som mennesker, men også for vores evne til at præstere på jobbet. Det har højnet den generelle trivsel i teamet og bidraget med en særlig ånd, som er svær at beskrive. Der ligger en enorm styrke i at gøre sådan noget, som det her, sammen. Vi har kunne bruge hinanden undervejs, når motivationen var lav. Og vi har haft noget andet at tale om end arbejde. Vi har styrket sammenholdet igennem træning, simpelthen. Måden vi interagerer med hinanden på er forandret, og måden vi samarbejder på, er anderledes. Det har virkelig været en øjenåbner hvor meget man kan flytte mennesker individuelt, og samtidig have benefits af forandringen som team. – Jacob Pedersen; manden bag initiativet hos Hilton Foods.