Genoptræning af skader

Få hjælp til at komme hurtigt og effektivt videre efter din skade

Kæmper du med at komme ovenpå?

  • Efter at have været skadet?
  • Efter at have gennemgået en operation?
  • Eller bliver du skadet igen og igen og ved ikke hvorfor eller hvordan du ændrer det?

Jeg ved at en optimal genoptræning efter en skade eller operation kræver stor ekspertise og detaljeret planlægning for at du kan opnå maksimal effekt og hurtig kan vende tilbage til din sport, arbejde, mv.

Jeg har mange års erfaring med genoptræning af elitesportsudøvere.

Genoptræningsforløb med Raundahl Performance

Den vigtige motivationsfaktor

Din genoptræning efter en skade kan ikke opnås uden din motivation og vilje. Det er derfor vigtigt at du er motiveret og villig til at arbejde hårdt og målrettet. For at få det mest optimale ud af din genoptræning, skal du derfor være indstillet på, at yde en vedholdende og målrettet arbejdsindsats. Er du det, vil du under kyndig vejledning og vedvarende sparring kunne opnå en hurtig og effektiv genoptræning.

Hvordan forløber et genoptræningsforløb?

Et genoptræningsforløb hos mig bliver nøje planlagt ud fra dit skadesforløb og med løbende justering og supervision. Så du kan opnå den mest optimale genoptræning efter din skade eller operation og komme hurtigst muligt ovenpå efter din skade. I forløbet vil det derfor ikke alene være træningsøvelserne, der bestemmer effekten, men i lige så høj grad, hvornår du udfører træningen, med hvilken intensitet og ikke mindst hvornår vi skal justere i dit øvelsesvalg og intensitet.

Hvis du undervejs i genoptræningsforløbet skulle få behov for fysioterapeutisk behandling, har jeg et tæt samarbejde med fysioterapeuter, som har stor erfaring inden for elitesportsmiljøet. 

 

Er kost og restitution vigtigt for min genoptræning?

Kost og restitution har en naturlig indvirkning på din effekt af genoptræningen, derfor vil det også være en integreret del af dit genoptræningsforløb. 

Testning en vigtig del af dit forløb

Ved at teste før og efter dit genoptræningsforløb kan vi evaluere dit udgangspunktet og slutmål. Den første test vil danne grobund for hvorledes vi strukturer dit genoptræningsforløb. Jeg anvender også test undervejs i forløbet. Den løbende evaluering skal sikre, at dine individuelle justeringer bliver foretaget rettidigt, så dit forløb optimeres.


Udbudte tests

Kropsmasse, Fedtfri kropsmasse, fedtprocent, fedtmasse, body mass index (BMI), estimeret VOmax (maksimal iltoptagelseshastighed), styrketest og kondital er blot nogle af de test jeg tilbyder.

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut

Hvordan kommer du i gang med genoptræningen?
Kontakt mig

Vi får et møde i kalenderen

Indledende møde

Vi sætter sammen retningen for dit forløb.

Hop ud i det

Vi sætter igang med træningen.