Om Lars Raundahl, Raundahl Performance

Jeg har mange års erfaring med undervisning inden for fysisk aktivitet og sundhed, basal fysiologi, træningsfysiologi, planlægning og tilrettelæggelse af træningsforløb, kost/ernæring, præstationsoptimering og skadesforebyggelse.

Med afsæt i to stærke uddannelser som idrætsfysiolog (cand.scient.) og fysioterapeut, har jeg over 20 års erfaring med behandling, træning, testning og genoptræning af forskellige grupper af mennesker, herunder elitesportsfolk på internationalt niveau. Jeg har beskæftiget mig med fysisk træning inden for superligafodbold (FC Midtjylland, AGF, Silkeborg IF) og har også været fysioterapeut og fysisk træner i Håndboldligaen (BSV, Skjern Håndbold, KIF Kolding) og for forskellige danske ungdomslandshold (herrer). På mit træner CV over individuelle træningsforløb, står sportsfolk inden for flere forskellige sportsgrene, bl.a. fodbold, Håndbold, Ishockey og Speedway. 

I de senere år, har jeg overført min viden og erfaring til også at kunne erhverves af ikke-elitesportsfolk som professionel og personlig træner. Jeg kan skræddersy dit træningsforløb uanset om dit mål er ændret livsstil, vægttab, præstationsoptimering eller genoptræning. 

Jeg har deltaget på adskillelige konferencer og kurser i ind -og udland i emner vedrørende fysisk træning, forebyggelse, behandling og ernæring.

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut