Cookies- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Raundahl Performance
Adresse, by: Skolegade 44 N, 8600 Silkeborg
Tlf.: 4217 5936
E-mail: info@raundahlperformance.dk


COOKIE POLITIK:

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør at hjemmesiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap. Derfor hjælper cookies os også med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge vores service.

Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemmer derfor ingen personlige oplysninger (navn, adresse eller lignende) om dig.


Hvilken type cookies bruger vi?

Hos www.raundahlperformance.dk bruger vi fire typer af cookies, som indsamler forskellige informationer om din færden på vores side. Du kan læse mere om de 4 typer cookies nedenfor:

  • Tekniske cookies
    • En webside kan ikke fungere, som den skal, uden de tekniske cookies. De tekniske cookies sørger for at du ikke hele tiden ryger af vores hjemmeside, når du besøger den. Det er også denne type af cookies, som gør at du slipper for at skulle indtaste navn og telefonnummer, hvis du for eksempel ønsker at booke et møde eller kontakte mig via en af mine formularer på siden.
  • Statistik cookies
    • Statistikcookies hjælper mig med at få et indblik i, hvordan du bruger min hjemmeside, for eksempel hvilke sider du besøger. Disse cookies bliver anvendt til at optimere siden i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet. Google Analytics er en af de statistikcookies jeg anvender til at registrere antal af besøg og klik på min side, så jeg kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger min hjemmeside.
  • Personaliserede cookies
    • Disse bliver også kaldt tracking-cookies, idet de følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger jeg for at kunne vise dig relevant indhold, baseret på din færden. Disse cookies kommer til udtryk ved at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det du lige har set på.
  • Markedsføringscookies
    • Marketing cookies minder om de personaliserede cookies, idet de ligeledes tracker din færden på hjemmesiden. Disse cookies fungerer på den måde, at du efter at have set på et træningsforløb, som for eksempel genoptræning, så vil du formentlig begynde at se bannerannoncer med tilbud om forskellige genoptræningsforløb.

Hvordan administrerer og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Som kunde hos mig betror du mig dine oplysninger og jeg gør mit yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Nedenfor beskriver jeg, hvilke informationer jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem, hvad jeg bruger dem til, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for mig, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata

Jeg håber derfor, du vil tage dig tid til at læse min privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring min behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Raundahl Performance
Skolegade 44 N
8600 Silkeborg
CVR: 33580983
Tlf.: 4217 5936
E-mail: info@raundahlperformance.dk
Web: www.raundahlperformance.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved at booke et møde med mig eller kontakte mig, ved indgåelse af et træningsforløb, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til info@raundahlperformance.dk

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig, indsamler jeg forskellige persondata om dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare forespørgsler/henvendelser vedr. mine forskellige træningsforløb, foredrag, mv.
  • Indgåelse af et træningsforløb
  • Planlæggelse og udarbejdelse af dit individuelle træningsforløb
  • Være i løbende dialog gennem dit træningsforløb
  • Arrangere foredrag med udgangspunkt i din virksomhed/dine medarbejdere
  • Planlægge nye opfølgnings- og træningsdatoer
  • Markedsføring

Eksempel på data jeg indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, telefonnummer, e-mailadresse, firma, firmaadresse, betalingsoplysninger, virksomhedsoplysninger som for eksempel CVR-nummer, EAN-nummer, hjemmeside, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af dit valgte træningsforløb, kan det være oplysninger som for eksempel vægt, mål, BMI, fedtprocent, fedtmasse, kondital, mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med dit træningsforløb hos mig. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for at vi kan indgå et samarbejde. De er også nødvendige for at jeg kan strukturere dit forløb til dig og at vi kan evaluere på dit udgangspunkt og dit slutmål.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt at tilbyde et individuelt tilpasset træningsbeløb til dig eller din virksomhed.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig det bedst mulige forløb og resultat. En videregivelse til tredjepart kan forekomme f.eks. kan oplysninger om dit navn, telefonnummer og e-mail, efter aftale med dig, blive udleveret til en fysioterapeut. Disse oplysninger videregives udelukkende, hvis du i et træningsforløb skulle få behov for fysioterapeutisk behandling.  

Jeg anvender forskellige databehandlere til at behandle de data jeg indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på mine vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt mig for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

 

 

Cookies- og privatlivspolitk

Her på siden anvender vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside, huske dine indstillinger og til at vise dig målrettede annoncer.  Det hjælper os til at optimere din oplevelse på siden og understøtte markedsføringen af vores services fra os selv og 3. part. Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies.