Livstilsændring

Lad os sammen kickstarte en ny og sundere livsstil til dig

Få en sundere livsstil

  • Lider du af livsstilssygdomme?
  • Ønsker du et vægttab?
  • Vil du have mere energi i hverdagen?

Jeg har stor erfaring med og ekspertise i planlægning samt gennemførelse af forløb, som sigter mod at hjælpe dig med at genetablere en hensigtsmæssig livsstil.

Bliv klogere på, hvordan du kan kickstarte en ny og sundere livsstil

Livstilssygdomme

Antallet af personer, som har en direkte sundhedsskadelig livsstil, skabt af inaktivitet og overvægt, er kraftigt stigende. Denne risikofyldte livsstil er hvert år skyld i, at mange danskere rammes af relaterede livstilssygdomme såsom type 2 diabetes, overvægt, hjertekar sygdomme, forhøjet blodtryk og kolesterol mv. Disse livstilssygdomme kan potentielt resultere i både reduceret livslængde og flere år med sygdom og nedsat livskvalitet.

Den vigtige motivationsfaktor

Dit mål med din livstilsænding kan ikke opnås uden din motivation og vilje. Det er derfor vigtigt at du er motiveret og villig til at arbejde hårdt og målrettet. For at dit forløb skal blive en succes, skal du være indstillet på, at yde en vedholdende og målrettet arbejdsindsats. Er du det, vil du under kyndig vejledning og vedvarende sparring blive ledt hen imod de opstillede mål.

Hvad kan jeg forvente af et livstilsændrings forløb?

Kost og træning går hånd i hånd

For at du kan opnå en vægtreduktion er omlægning af din kost en væsentlig faktor, mens fysisk træning er det vigtigste parameter for din sundhed. Kost og træning er derfor grundstenen i dit livstilsændrings forløb hos mig. Jeg har stor ekspertise i vejledning omkring kost og vægttab, og en af grundstenene i forløbet er, at enhver livsstilsændring er baseret på uddannelse og information.

Testning er en vigtig del af dit forløb

Ved at teste før og efter en ændring i din livsstil kan vi evaluere på dit udgangspunkt og slutmål. Den første test vil danne grobund for hvorledes vi skal strukturere dit forløb. Jeg anvender også test undervejs i forløbet. Den løbende evaluering skal sikre, at dine justeringer bliver foretaget rettidigt, så dit forløb optimeres.


Udbudte tests

Kropsmasse, fedtfri kropsmasse, fedtprocent, fedtmasse, body mass index (BMI), estimeret VOmax (maksimal iltoptagelseshastighed), styrketest og kondital er blot nogle af de test jeg tilbyder.

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut

Hvordan kommer jeg i gang?
Kontakt mig

Vi får et møde i kalenderen

Indledende møde

Vi sætter sammen retningen for dit forløb.

Hop ud i det

Vi sætter igang med træningen.