Firstbeat Life

Raundahl Performance har indgået aftale med Firstbeat Technologies fra Finland, så Raundahl Performance nu er certificeret udbyder af Firstbeat Life.

Firstbeat er en unik abonnementsbaseret virksomhedsordning, skabt for virksomheder der ønsker at optimere sundhed og velvære hos deres medarbejdere, understøtte præstationsevnen og adressere eventuelle udfordringer/ubalancer i relation til parametre som stress, restitution, søvn og fysisk aktivitet.

Ved at anvende individuelt state-of-the-art måleudstyr, konverteres fysiologiske data til brugbar viden om den enkelte og virksomhedens tilstand. Dette muliggør individuelt tilpassede interventioner (f.eks. livsstilsforløb, genoptræning, indsigt i søvnens fysiologi mv.) til gavn på individniveau, ligesom de anonymiserede data anvendes til at udfærdigelse af månedlige rapporter, som giver nødvendig og brugbar viden om virksomhedens generelle sundhedstilstand.

Udelad gætterierne når det gælder virksomhedens ansatte i relation til stress, restitution, søvn, sundhed, velvære, præstation og sygefravær.

Se mere her: Firstbeat Life™ for Corporate Wellness - Firstbeat

Interesseret i Firstbeat?

Vil du vide mere om hvordan din krop reagerer på din dagligdag, så kontakt Lars