Få et individuelt træningsforløb tilpasset dig

Jeg tilbyder flere former for skræddersyede forløb, både med hensyn til målsætning, indhold og varighed, herunder:

  • Personlig træning er for dig, der ønsker mere energi i hverdagen, gerne vil forbedre din sportslige præstation eller gerne vil finde ud af, hvorfor du ikke oplever fremgang i træning?

  • Livsstilsændring er for dig, der ønsker et vægttab, mere energi i hverdagen eller bare gerne vil kickstarte en ny og sundere livsstil.

Hvad enten dit mål er en livsstilændring eller en præstationsoptimering, planlægger jeg et realistisk træningsforløb til dig med løbende justering og supervision. Under hele forløbet hjælper jeg dig med at opretholde din daglige træning og motivation. Jeg anvender min fysioterapeutiske baggrund og mange års erfaring med rehabilitering, skulle der være tidligere skader eller smerter i bevægeapparatet.

 

Forløb for virksomheder

Vil du gerne booste dine medarbejderes præstation på jobbet?


Jeg tilbyder også forløb for virksomheder med fokus på præstationsoptimering. I et virksomhedsforløb fokuserer jeg på den enkeltes medarbejders ressourcer og potentiale. Jeg planlægger et forløb, hvor motion, kost og træning går hånd i hånd, så du får det bedste ud af dine medarbejdere.

Læs mere her

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut