Refleksioner efter et livsstilsforløb hos Raundahl Performance.

16. jan. 2024
Et livsstilsforløb/vaneændring er en stor ting, og derfor prøver Raundahl Performance altid at dykke et spadestik dybere, at se og inddrage hele mennesket. Fokus er på meget mere og andet end kalorier, vægt, puls og watt, og der er ingen risikable bootcamps, som alligevel ikke kan bibeholdes efterfølgende. Forløbene tilrettelægges naturligvis individuelt, og i samarbejde finder vi de fokuspunkter der bør adresseres og er vigtige for at lykkes.

Nedenstående er en klients refleksioner og tilbagemelding efter et 3 måneders forløb, hvor målet overordnet set var skabelse af en ny langtidsholdbar livsstil.

  • Jeg er blevet glad for at træne. Jeg er glad for crosstraineren, øvelserne og føler mig tryg i øvelserne og i centeret - og jeg kan mærke at jeg har mere overskud til at tænke på at lægge på nu og udfordre mig selv.
  • Min faste går godt og jeg tror selv det har været en stor hjælp ift. mit vægttab. Det vil jeg gerne holde fast i.
  • Jeg drikker ikke længere kaffe efter kl. 16, og det har slet ikke været svært.
  • Jeg har ikke længere brug for snacks hen på eftermiddagen - jeg mærker sjældent sult om eftermiddagen og tænker ikke på mad, og jeg spiser også mindre til måltiderne.
  • Jeg drikker kun alkohol når der er en anledning, og det har faktisk ikke været svært.
  • Jeg går 10.000 skridt om dagen. Jeg har en regel om at hvis jeg ikke når 10.000 skridt en dag, så skal jeg indenfor 28 dage (et view på min Garmin app) gå 20.000 skridt på en dag for at kompensere for det. I små 3 måneder har jeg vist kun haft 6-7 dage hvor jeg ikke har nået de 10.000 skridt, og det synes jeg faktisk er sejt. Jeg nyder mine ture, og nu også nogle små løbeture for at hente skridt.
  • Jeg er kommet i gang med at løbe, og det er megafedt.
  • Jeg prioriterer min søvn, og de seneste 4 uger har jeg i snit sovet 7t 47m, og ikke under 6t 30m.
  • Jeg kan bedre koncentrere mig nu, jeg arbejder mere effektivt - så arbejdsmæssigt kører det bare virkelig godt for mig 🙏.

Kunne du tænke dig at gøre dit 2024 til året hvor du for alvor ændrer på alle de vaner der bremser din livskvalitet, præstationsevne og sundhed?

KONTAKT LARS I DAG

Professionel idrætsfysiolog og fysioterapeut