Raundahl Performance udbyder Firstbeat Life til virksomheder

06. okt. 2021
Raundahl Performance har indgået aftale med Firstbeat Technologies fra Finland, så Raundahl Performance nu er certificeret udbyder af Firstbeat Life.

Raundahl Performance har lavet en aftale med Firstbeat Technologies fra Finland, så vi nu er certificeret udbyder af Firstbeat Life.

Firstbeat er en abonnementsbaseret virksomhedsordning, der er til virksomheder som ønsker at optimere sundhed og velvære hos deres medarbejdere, understøtte præstationsevnen og adressere parametre så som stress, restitution, søvn og fysisk aktivitet, inden det bliver et alvorligt problem.

Ved at anvende state-of-the-art måleudstyr, konverteres fysiologiske data til brugbar viden om den enkelte og virksomhedens tilstand. Det gør det muligt at lave individuelt tilpassede interventioner (f.eks. livsstilsforløb, genoptræning, indsigt i søvnens fysiologi mv.) til gavn på individniveau, ligesom de anonymiserede data anvendes til at udfærdigelse af månedlige rapporter, som giver nødvendig og brugbar viden om virksomhedens generelle sundhedstilstand.

Udelad gætterierne når det gælder virksomhedens ansatte i relation til stress, restitution, søvn, sundhed, velvære, præstation og sygefravær.

Se mere her: Firstbeat Life™ for Corporate Wellness - Firstbeat

Interesseret i Firstbeat?

Vil du vide mere om hvordan din krop reagerer på din dagligdag, så kontakt Lars